• Migrän - spänningshuvudvärk - svettningar

  Det finns hjälp
  Läs mer
 • Hudkirurgi

  Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.
  Läs mer
 • Ögonlocksoperationer

  Ser du trött ut - Vi opererar ögonlock med laserkirurgi.
  Läs mer
 • Fraktionerna laser för en bättre hud

  Läs mer
 • Laser & IPL

  Mot rynkor, kärl, ärr, hår m.m.
  Läs mer

Botox

Att må bättre - Säkert, effektivt och naturligt

Vi utför både medicinska och estetiska injektionsbehandlingar med botulinumtoxin A men de flesta av våra behandlingar är medicinska. Eftersom flertalet av behandlingarna är medicinska utförs alla behandlingar på Kvartersdoktorn av certifierad specialistläkare som först gör en bedömning av behandlingens medicinska behov. 
Kvartersdoktorn är certifierad klinik för injektionsbehandlingar och som kund/patient kan du vara trygg i att vi innehar relevant utbildning och har utfört en stor mängd behandlingar. 


Blir man gladare av våra injektionsbehandlingar?

Ja, generellt sett blir man nog det. Studierna tyder på att ansiktsmusklerna inte bara uttrycker känslor utan också påverkar humöret på ett djupare plan. Personer med depression som behandlas för sin bekymmersrynka blir snabbare bättre än om de har sin rynka kvar. Likaså har man sett att om man får upp sina mungipor har det lika bra effekt på humöret som sk "lyckopiller" när man är nedstämd. 
Har det då en förebyggande effekt? Det vet vi inte säkert men det finns goda skäl att anta det. Om man ser sig i spegeln och ser glad ut ger det positiva signaler till hjärnan och man känner sig bättre. 

Inom närmaste deceniet kommer vi säkert få se att användningen av injektionsbehandlinger inom ännu fler medicinska områden kommer att öka och vem vet, en dag kanske det blir "var mans behandling". 

LÄS MER:

Botox - inte bara för syns skull, en artikel från "Kropp & hälsa" om Botox bl a för tandgnissling

Ring oss på 019 – 609 00 22 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!