• Migrän - spänningshuvudvärk - svettningar

  Det finns hjälp
  Läs mer
 • Hudkirurgi

  Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.
  Läs mer
 • Ögonlocksoperationer

  Ser du trött ut - Vi opererar ögonlock med laserkirurgi.
  Läs mer
 • Fraktionerna laser för en bättre hud

  Läs mer
 • Laser & IPL

  Mot rynkor, kärl, ärr, hår m.m.
  Läs mer

PRP "Vampyrmetoden"

PRP  betyder Platelet Rich Plasma. Metoden går ut på att man använder trombocyterna (blodplättarna) i det egna blodet för hudförbättring. Trombocyterna aktiverar immunsystemet som startar en nybildning av vävnad på samma sätt som om man skulle få en skada i huden.

PRP används som skinbooster och ger en vitalisering av huden med bättre spänst, hudton och fukt. Den kan användas för att reducera ex akneärr och ofta minskar också besvär som atopisk eksem.

Så här går det till

Ett eller två rör venblod tas ur ett kärl vanligen i armvecket på samma sätt som när man tar ett vanligt blodprov. Rören centrifugeras så att blodplasman som innehåller trombocyterna separeras från de röda blodkropparna. Plasman med trombocyter förs över i en spruta och injiceras sedan som en skinbooster (små droppar under huden med någon cm mellanrum) på ex ansikte, hals, dekolletag eller handryggar.

För bästa resultat bör hehandlingen göras 3 gånger med cirka 4 veckors mellanrum första gången. Därefter kan man underhålla med en årlig behandling.

Pris:
4500 kr per behandling vid rör med hyaluronsyra tillsatt
3500 kr per behandling vid rör utan hyaluronsyra 

Ring oss på 019 – 609 00 22 eller skriv ett mail Kontakta oss nu!