Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Skinbooster är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. 

Den kan också användas för att reducera ojämnheter som ex akneärr. Skinbooster passar bra till både yngre och äldre hud samt för både män och kvinnor. För dig som har problem med exempelvis torr hud, akneärr eller atopiskt eksem är detta en utmärkt behandling. Den lämpar sig också mycket bra för personer som bara vill se lite fräschare ut och få mer lyster i huden.

Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. 

I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi. 

Skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Behandlingen återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.

När man startar en skinboster första gången och vill ha en effekt även på ojämnheter och inte bara fukt och glans gör man vanligen 3 behandlingar med 2-4 veckor emellan. Efter det görs en underhållsbehandling efter 6-9 månader och därefter årligen eller mer sällan beroende på vilken fillers som används och individuella variationer. Produkten injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Om man bara önskar glans och fukt räcker det med en behandling som därefter underhålls med 6-9 månaders mellanrum.

Vetenskapligt bevisande resultat av behandlingarna har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den inledande 3-behandling-program, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

Skinbooster passar bra till ansiktet, händer, hals och dekolletage.

På bilden är handen till vänster (vilket är höger hand) obehandlad och den till höger (vilket är vänster hand) behandlad.

Pris

Restylane
Vital 1 ml (kur om 3 behandlingar) - 6 000:-  (7 500:- inkl moms)
Vital 2 ml (kur om 3 behandlingar)  - 11 000:- (13 750:- inkl moms)
Påfyllning 1 ml (efter att första kuren genomförts) - 2 500:- (3 100:- inkl moms)
Påfyllning 2 ml (efter att första kuren genomförts) - 4 200:- (5 250:- inkl moms)

Juvéderm
Volbella 1 ml - 4 000:- (5 000:- inkl moms)
Volbella 2 ml - 6 500:- (8 100:- inkl moms)
Volite 1 ml - 4 000:- (5 000:- inkl moms)
Volite 2 ml - 6 500:- (8 100:- inkl moms)

2 ml räcker exempelvis till båda händerna eller hela ansiktet

Från 2015-01-01 momsbeläggs estetiska injektionsbehandlingar med 25% enligt direktiv från EU-domstolen och Skatteverket. Här finns länk till Skatteverkets ställningstaganden

Följ oss gärna på Facebook!