Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Att må bättre - Säkert, effektivt och naturligt

Vi utför både medicinska och estetiska injektionsbehandlingar med botulinumtoxin A men de flesta av våra behandlingar är medicinska. Eftersom flertalet av behandlingarna är medicinska utförs alla behandlingar på Kvartersdoktorn av certifierad specialistläkare som först gör en bedömning av behandlingens medicinska behov. 
Kvartersdoktorn är certifierad klinik för injektionsbehandlingar och som kund/patient kan du vara trygg i att vi innehar relevant utbildning och har utfört en stor mängd behandlingar. 

Blir man gladare av våra injektionsbehandlingar?

Ja, generellt sett blir man nog det. Studierna tyder på att ansiktsmusklerna inte bara uttrycker känslor utan också påverkar humöret på ett djupare plan. Personer med depression som behandlas för sin bekymmersrynka blir snabbare bättre än om de har sin rynka kvar. Likaså har man sett att om man får upp sina mungipor har det lika bra effekt på humöret som sk "lyckopiller" när man är nedstämd. 

Har det då en förebyggande effekt? Det vet vi inte säkert men det finns goda skäl att anta det. Om man ser sig i spegeln och ser glad ut ger det positiva signaler till hjärnan och man känner sig bättre. 

Inom närmaste deceniet kommer vi säkert få se att användningen av injektionsbehandlinger inom ännu fler medicinska områden kommer att öka och vem vet, en dag kanske det blir "var mans behandling".

Följ oss gärna på Facebook!