Vi opererar både farliga och ofarliga hudförändringar.

På Kvartersdoktorn arbetar vi både med laserkirurgi och vanlig kirurgi. Priset för en operation beror på vad det är för typ av hudförändring/hudförändringar och ett exakt pris för just Dig kan vi aldrig ge förrän vi sett vad det är som ska tas bort.

Med hudkirurgi arbetar specialistläkare Eva Thorell. Vi utför till exempel operationer av hudförändringar, "fettknölar", maligna melanom, nageltrång och ögonlock. 
På vår hudkirurgiska del arbetar vi både med "vanlig kirurgi" samt med laserkirurgi. Många typer av hudförändringar går mycket bra att ta bort med laser och fördelen med detta, jämfört med om de får skäras bort, är att det inte behöver sys efteråt och oftast blir resultaten väldigt snyggt. 
Med vilken metod just din/dina hudförändringar kan tas bort bedömer vår specialistläkare.

Pris 

Hudförändringar laserkirurgi (flertalet godartade förändringar)

  • 1 hudförändring: 1 600:-
  • För varje ytterligare förändring vid samma tillfälle tillkommer 200:- (ex: 3 st kostar 2 000:-, 5 st kostar 2 400:- osv)
  • Om man vet att man vill ta bort en/flera förändringar kan man boka operation direkt så tillkommer ingen kostnad för bedömning utan då ingår den i operationsavgiften. Maximalt tas 10 förändringar bort vid samma tillfälle.

    Hudförändringar vanlig kirurgi 
  • 1 hudförändring 2 900:- borttagning av stygn och eventuell mikroskopisk analys (sk PAD) ingår om förändringen är mindre än 15mm. På förändringar större än 10mm tillkommer ytterligare 1 000:- om PAD krävs (totalt pris då 3 900:-)
  • Vid fler än en förändring som ska skäras bort tillkommer 1500 kronor/st, max 3 tas bort vid varje tillfälle

    Bedömning av hudförändringar
  • 800:-  Vi tittar då på hela kroppen eller bara den/de förändringar man önskar visa

Följ oss gärna på Facebook!