Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Hänger dina ögonlock och gör att du ser trött ut? Med en ögonlocksoperation ser du piggare ut och får ett bättre synfält.

Med ett litet kirurgiskt ingrepp avlägsnas den överflödiga huden och eventuellt fett. Resultatet blir ett fräschare, mera ungdomligt utseende och ett större synfält. Ibland kan tunga, hängande ögonlock orsaka spänningshuvudvärk då man försöker hålla upp ögonlocken genom att rynka pannan och i sådana fall minskar eller försvinner värken ofta efter ingreppet.

Denna operation går inte att boka via webtidboken.

Operation

Operationen görs med laser. En fördel är att blödningen blir mindre och i och med det en kortare tid med blåmärken runt ögonen än med sedvanlig kirurgi. Ingreppet görs i lokalbedövning och tar 30-45 minuter. Kostnad för båda ögonen är 18 000:- (för bokningar före 31/7 gäller gamla priset 17 000:- även om operationen är efter 31/7)

Om både övre ögonlocksplastik och direkt ögonbrynslyft görs inom 12 månader får man 2 000 kr rabatt på det andra ingreppet och den totala kostnaden blir då 36 000 kr.

Ögonbrynslyft

Ibland är det inte bara ögonlocken som är problemet, utan även tunga och hängande ögonbryn. Om ögonbrynen hänger och pannan känns tung kan ett ögonbrynslyft, ibland kombinerat med en övre ögonlocksoperation, vara lösningen och du ser då både yngre och fräschare ut.

Denna operation går inte att boka via webtidboken.

Operation

Lyftet görs med så kallad "direkt metod". Det innebär att man tar bort en bit hud direkt ovanför ögonbrynen. Ingreppet görs i lokalbedövning och tar 30-45 minuter. Kostnad för båda ögonen är 20 000 kr.

Om både övre ögonlocksplastik och direkt ögonbrynslyft görs inom 12 månader får man 2 000 kr rabatt på det andra ingreppet och den totala kostnaden blir då 36 000 kr.

Skinnöverskott under ögonen

Under ögonen finns en naturlig mängd fett som med åren kan bilda små kuddar under ögonen. Ibland är det inte fettet som är det primära utan endast ett överskott av skinn .
Pga tidsbrist gör vi inte längre den operation från insidan av ögonlocket där fettdepån tas bort utan numera endast åtgärd av överskottsskinn som tas bort med fraktionerad laserbehandling så att huden under ögat blir slät och fast. Pris 5 000 kr.

Följ oss gärna på Facebook!